Referenties

Een selectie van wie u al voor ging

Axis Structures

AXIS is een full service faciliterend bedrijf die constructies bedenkt, ontwerpt en bouwt voor (inter)nationale muziek-, sport- en bedrijfsevenementen. Axis wilde een professionele website die in meerdere talen te bezoeken is. Verder was een eis dat ze zelf makkelijk de website konden aanpassen zonder enige kennis van programmeren.

Axis Structures

Axis Structures

GISB Audiovisueel

GISB bedient zakelijke opdrachtgevers met professionele audiovisuele- en verlichtingsoplossingen. En wilde hierbij een website die meegaat met de nieuwste technieken en een creatieve/professionele uitstraling heeft. De eigenaar was zeer tevreden en heeft mij ook gevraagd om de complete huisstijl te ontwerpen met alle daarbij behorende elementen, inclusief een ontwerp voor de bedrijfsbus.

GISB Audiovisueel

GISB Audiovisueel

PowerOak

PowerOak een leverancier van duurzame energie opslagsystemen had een website nodig dat hun bedrijf op de kaart gaat zetten. Met deze vooral informatieve website met fancy plaatjes is dit doel bereikt. Naast de website heb ik ook de content voor PowerOak verzorgt zoals de afbeeldingen van de producten in verschillende landschappen.

PowerOak

PowerOak

Plugged Festival

Dit studentenfestival wilde voor hun derde editie ook grootst uitpakken met hun promotie. De website was hier een groot element in! En met succes het aantal bezoekers was twee keer zo hoog als het jaar ervoor.

Plugged Festival

Plugged Festival

Schoonheidssalon Wishes

Vanaf de oprichting van Schoonheidssalon Wishes heb ik de website verzorgt. Sinds 2014 is ook salon Wishes in het bezit van een dynamische website draaiende op WordPress, zodat Annelies nu ook zelf haar website kan aanpassen zonder mijn hulp.

Annelies Valk-Schenk

Schoonheidssalon Wishes

Vervest

Vervest is een constructief ontwerp en advies bureau. Dit bureau had een verouderde website die door de eigenaar niet aangepast kon worden en niet toegankelijk was op tablets en telefoons. Nu heb ik een nieuwe website voor Vervest ontworpen die wel aan de nieuwe eisen van het bedrijf voldoet.

Bas Vervest

Eigenaar, Vervest Constructief ontwerp & advies

Vivianne Heijkoop Portfolio

Vivianne Heijkoop een Architectuur studente aan de Technische Universiteit Eindhoven, had voor het solliciteren voor een stage een digitaal portfolio nodig. Geheel passend bij haar interesses heeft ze een strakke website gekregen met als hoofdthema het natuurlijke materiaal hout.

Vivianne Heijkoop

Vivianne Heijkoop Portfolio