Kwaliteit

Een website met de zelfde kwaliteit als die van bekende merken? Wel bij Bram Valk Design
N

Kwaliteit

Kwaliteit door professionele programmatuur

Alle professionele website draaien op een CMS (Content Management Systeem). Dit is te vergelijken met besturingssysteem voor je computer, zoals Windows. Je hebt een besturingssysteem nodig om makkelijk gebruik te kunnen maken van je computer. Zoals de naam Content Management Systeem al doet vermoeden, kun je hiermee makkelijk alle inhoud van je website beheren, op de website zelf zie je hier helemaal niks van. Ik werk met WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Dit brengt een heleboel voordelen met zich mee, zoals:

  • Er zijn duizenden apps beschikbaar voor WordPress
  • WordPress is altijd up to date
  • WordPress is eenvoudig in gebruik

WordPress

“WordPress is een persoonlijk publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis.”

WordPress

WordPress platform

WordPress gebruik ik als basis voor uw website. WordPress is het platform waarop uw website draait. Als bezoeker van een site kunt hier helemaal niks van zien. Pas op het moment dat u inlogt in het beveiligde gedeelte, het dashboard, ziet u de WordPress interface. Met het WordPress dashboard kunt u makkelijk, zonder enige kennis van programmeertaal, uw website aanpassen.

Meer informatie over WordPress is te vinden op: http://nl.wordpress.org/.

Pagina bouwer

Met een plugin genaamd “Pagina opbouwfunctie”, kunt u eenvoudig pagina’s aanpassen. De plugin werkt met kolommen en modules, door middel van klikken en slepen heeft u alle mogelijkheden tot het samenstellen van pagina’s op uw website.

 

Mobiel toegankelijk

Of u uw website nu met uw pc, tablet of mobiel bekijkt, alles blijft overzichtelijk en leesbaar, doordat de website flexibel is.